Шкідливі звички підлітків – проблема сучасності

Дата: 16.12.2022 11:54
Кількість переглядів: 680

Фото без опису

         Виховання здорової дитини, охорона здорової людини – основні проблеми всіх часів.

         На жаль, більшість людей досить рано починають вести такий спосіб життя, який негативно позначається на їх самопочутті і тривалості життя. Саме згубні звички призводять до швидкого витрачання можливостей організму, розвитку багатьох хвороб і передчасного старіння. Шкідливі звички та їх вплив на здоров’я вважаються справжнім лихом, позбавляючи життя величезну кількість людей. Вживання спиртних напоїв та наркотичних засобів, а також паління – джерело згубного впливу на організм.

З метою проведення первинної профілактики вживання шкідливих речовин, 14 грудня 2022 року начальником служби у справах дітей селищної ради Русланою Христін та головним спеціалістом служби у справах дітей селищної ради Оксаною Кучинською з учнями 5-9 класів Усичівської гімназії-філії ОЗЗСО «Торчинський ліцей Торчинської селищної ради» проведено захід «Згубність шкідливих звичок», спрямований на усвідомлення дітьми того, що майбутнє залежить від вибору, який вони роблять вже сьогодні: пити - не пити, курити – не курити, займатися спортом – не займатися, вчитися – не вчитися тощо. Бесіди про здоров’я не тільки залишаються в пам’яті учнів, а й дають новий поштовх їхньому мисленню, формують в них орієнтацію  на здоровий спосіб життя. Дітям вкотре наголошено, що заняття спортом, трудова активність, відмова від шкідливих звичок – це чинники, які зміцнюють здоров’я.

То ж варто пам’ятати, що життя без шкідливих звичок – це головна складова нашого майбутнього, а збереження власного здоров’я – громадянський обов’язок, свідомий патріотизм кожної молодої людини.

 

Служба у справах дітей

Торчинської селищної ради

 

.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь