Підписано Меморандум про співробітництво з відділом Центру пробації у Волинській області

Дата: 28.12.2021 10:10
Кількість переглядів: 2123

Фото без опису

28 грудня  відбулася зустріч голови Торчинської територіальної громади Юрія Кревського з начальником Луцького районного відділу Центру пробації у Волинській області - Аллою Павловською, в ході якої були підведені підсумки спільної роботи за 2021 рік. А також обговорені питання дотримання вимог чинного законодавства під час виконання покарань та стягнень у виді громадських та суспільно-корисних робіт, сприяння у пошуці кандидатів у волонтери пробації, наданні соціальних послуг клієнтам пробації та особам, які звільняються з місць обмеження або позбавлення волі, у наданні допомоги збору інформації на осіб, щодо яких потрібно скласти досудову доповідь тощо.

По завершенні зустрічі було досягнуто домовленостей подальшої співпраці Луцького районного відділу Центру пробації у Волинській області та Торчинської ТГ та підписано Меморандум про співробітництво.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь