Святкування Дня села у Жуковці

Дата: 27.07.2021 09:46
Кількість переглядів: 4426

Фото без опису

20 липня завітало свято у село Жуковець Торчинської громади.

 Свято розпочалося з урочистої частини – святкового концерту, де талановиті жителі села дарували музичні вітання усім присутнім .

Із теплими словами до своїх односельців звернулася староста села, Світлана Федонюк, яка побажала усім достатку, міцного здоров’я, радості та оптимізму.

У цей день на свято завітали гості: заступник голови Торчинської громади Олександр Пиза, який привітав усіх присутніх зі святом. Оскільки голова громади, Юрій Кревський, з поважних причин, не зміг бути присутнім на святі ( вирішував питання відновлення електропостачання в населених пунктах громади після негоди), Олександр Пиза вручив Подяки Валентині Здрилюк, директору СГПП "ДРУЖБА ", Ірині Курліщук, директору ФГ "Ярина-Агро", Світлані Федонюк, старості сіл Воютин, Гать, Тертки, Чорний Ліс, Скірче, Жуковець за вагомий внесок у розвиток населених пунктів громади.

Після вітальних слів з нагоди дня села були забави і частування смачною юшкою та кулішем. Гостинні та щирі жуківчани пригощали присутніх різними смаколиками, приготовленими місцевими господинями.

Розвагою для наймолодших гостей свята стали забави та майстер-класи від творчої студії Чарівне Янголятко. Також кожен охочий мав змогу сфотографуватися біля чудової фотозони.

Щирі слова подяки висловлюємо спонсорам, які зробили свій внесок у святкування Дня села Жуковець: Валентині Здрилюк ( СГПП ДРУЖБА), Ірині Курліщук (ФГ Ірина-Агро).

Щиро бажаємо жителям села Жуковець добробуту та благополуччя, а громаді єдності, згуртованості та досягнення нових вершин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь