Від сучасної шкільної їдальні до здорового харчування

Дата: 07.05.2020 11:40
Кількість переглядів: 1468

 

Фото без опису

Для забезпечення якісного харчування учнів у навчальних закладах важливим є створення належних умов у шкільних їдальнях. Якісне харчування є запорукою здоров'я дітей, тому школи потребують  модернізації харчоблоків та  заміни обладнання на більш сучасне.

Турбуючись про учнів ОЗЗСО «Торчинський ліцей» на даний момент тривають роботи з капітального ремонту залу для прийому їжі та мийки шкільної їдальні. Кошти на виконання даних робіт було виділено з місцевого бюджету.

Як зазначив керівник опорного закладу Андрій Сікірінський, дані приміщення потребували ремонту давно, адже це не менш важлива складова, аніж оновлення навчальних класів чи сучасне комп`ютерне обладнання.

Відтак, як зазначив Торчинський селищний голова Юрій Кревський, влада громади робить і робитиме надалі все задля того, щоб було комфортно школярам у навчальному закладі  і щоб батьки були задоволені, що їх діти будуть виховуватися в  гарних умовах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь