ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 28.09.2018 10:07
Кількість переглядів: 433

ВУЖКГ смт Торчин інформує про намір здійснити зміну тарифів на послуги в наступних розмірах (з урахуванням податку на додану вартість) для всіх категорій споживачів:

централізоване водопостачання – 6,55 грн/м3;

На даний час діють тарифи на централізоване водопостачання, що затверджені рішенням Виконавчого комітету Торчинської селищної ради  №42 від 27.07.2017 року (водопостачання 4,90 грн. за 1м3). Перегляд тарифів у 2018 році здійснюється з метою приведення їх до економічно обґрунтованого рівня у зв’язку із зростанням тарифів на енергоносії, цін на реагенти, паливно-мастильні матеріали та рівня оплати праці. Основною метою перегляду тарифів є недопущення збиткової діяльності підприємства та забезпечення належної організації виробничого процесу з централізованого водопостачання.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 14 календарних днів з дня публікації цього повідомлення за адресою: 45612, смт.Торчин, вул. Незалежності, 49.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь