На благодійному заході на потреби ЗСУ зібрали понад 12 тисяч гривень

Дата: 05.12.2022 13:23
Кількість переглядів: 825

Сьогодні кожен українець наближає спільну перемогу. Хтось воює на передовій, а хтось – у тилу, на  культурному, кулінарному, волонтерському фронті.

Вчергове до збору коштів на підтримку Української армії долучилися в Торчинській громаді. Напередодні професійного свята ЗСУ у місцевому будинку культури організували благодійний концерт патріотичної поезії та пісні. Як і годиться, присутні вшанували світлу пам’ять полеглих Героїв. Організатори заходу поіменно згадали кожного мешканця громади, який віддав життя, захищаючи Україну від ворога. 

Проникливі виступи Ярослава Найди, хорового колективу «Барви Торчина», Андрія Деленіва, Дениса Бориса,  Іванки Буцук та Світлани Шевчук, Ольги Бродської та Сніжани Самчук, Каріни Дужої, жіночого гурту Торчинської дитячої музичної школи, молодіжної групи церкви християн віри євангельської «Надія є» глядачі нагородили бурхливими оплесками. Вперше зі сцени прочитала авторську поезію мешканка Торчина Мирослава Андрусик. Неповторні емоції залу викликало спільне з Андрієм Деленівим виконання гімну України.

Голова Торчинської громади Юрій Кревський подякував організаторам благодійного заходу та глядачам за небайдужість і згуртованість. Адже мешканці громади постійно долучаються до збору коштів на автомобілі для ЗСУ, готують домашні смаколики для бійців та передають продукти для мешканців окупованих територій .  

За підсумками благодійного заходу на потреби ЗСУ було зібрано 12 500 гривень. Дякуємо кожному за посильний внесок! Наша сила в єдності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь