Рішення сесії №23/15 «Про надання  дозволу  на  складання проекту землеустрою   щодо  відведення земельної ділянки  на умовах  оренди, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації  Товариству з обмеженою відповідальністю « Юкрейн Тауер Компані »»

Кількість переглядів: 33
Скликання: 8 скликання
Сесія: 23
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 22.11.2022
Номер документу: 23/15
Назва документу: Про надання  дозволу  на  складання проекту землеустрою   щодо  відведення земельної ділянки  на умовах  оренди, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації  Товариству з обмеженою відповідальністю « Юкрейн Тауер Компані »
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

ТОРЧИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

 

від 22.11.2022 року  № 23/15

          смт  Торчин

 

 

Про надання  дозволу  на  складання проекту землеустрою  

щодо  відведення земельної ділянки  на умовах  оренди,

для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації 

Товариству з обмеженою відповідальністю « Юкрейн Тауер Компані »

 

 

          З метою розвитку електронних комунікаційних мереж та раціонального використання земель    громади,    розглянувши    звернення   Товариства   з  обмеженою   відповідальністю

« Юкрейн  Тауер  Компані », про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації, відповідно до Закону  України « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей регулювання земельних відносин  в умовах воєнного стану»,  та  керуючись розділом Х «Перехідного положення пунктами 12, 27 пп.4, 11, 28, 134 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 56 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26, ст. 33 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 13 Закону України « Про архітектурну діяльність »,  враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою,   селищна  рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1.Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю « Юкрейн Тауер Компані » на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,1600га.,для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації  в  с. Садів Торчинської селищної  ради Луцького району  Волинської області.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю « Юкрейн Тауер Компані » укласти договір на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та погодити його в порядку передбаченому ст. ст. 123, 186 Земельного кодексу України. Суб’єктам господарювання, які будуть залучені для виконання землевпорядних робіт, виконати проектні роботи відповідно до вимог ст. 50 Закону України «Про землеустрій» із уточненням площі земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісю з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

Селищний  голова                                                                                           Юрій КРЕВСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь